Organisatie

Onze opdrachtgever is een Nederlands bedrijf dat actief is in de multi-gender “fast-fashion” industrie en distribueert naar meer dan 50 landen. Zij bieden verschillende footwear collecties aan variërend van eigen merkproducten, gelicenseerde producten en private label producten. Ze bezit en exploiteert alle volledige in-house faciliteiten, van ontwerp/ontwikkeling tot productie; van marketing tot verkoop en distributie. Alles om de (retail)partners beter te kunnen bedienen met de meeste efficiëntie en de hoogste kwaliteitsstandaard. Met een toegewijd en dynamisch team en een flexibele aanpak zijn zij continu op zoek naar en bouwen we voort op nieuwe kansen. De bedrijfscultuur omschrijft zichzelf als jong, energiek, ruimdenkend, vooruitstrevend, ambitieus, teamspirited en betrouwbaar, samen met een vleugje passie en vreugde.

Functie

Als Product Assistant zorg je ervoor dat het monsterproces soepel en correct verloopt. Samen met je directe collega(’s) vorm je een hecht team. De focus in de functie ligt op administratie van de monsterstroom en afstemming met klanten en de productiekantoren in China & Portugal. Je bent de spil tussen design, verkoop, inkoop, klanten en fabrieken. In een voortdurend veranderende omgeving en met vele wisselende variabelen, belangen en contacten, is dit een veeleisende functie in het hart van onze organisatie. Je bent medeverantwoordelijk voor een goed verloop van de verkoopmonsters en bevestigingsmonsters, zowel administratief als fysiek.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

• Deelnemen aan collectiemeetings en het rapporteren van aanpassingen;
• Uitvoering van het verkoop- en bevestigingsmonster proces;
• Contact onderhouden met zowel klanten als onze productiekantoren mbt het bevestigingsproces;
• In overleg metverkoop aanvragen van verkoopmonsters en de afhandeling hiervan;
• Meedenken in nieuwe ontwikkelingen voor klanten;
• Het creëren van nieuwe ontwikkelingen in Adobe Photoshop;
•Tijdig signaleren van problemen en daarop inspelen;
• Het maken en up-to-date houden van de collectie/focusboeken;
• Klanten voorzien van materiaalinformatie.

Functie-eisen

Jij herkent je in het volgende profiel:

• Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en enige werkervaring in administratieve functies met externe contacten (klanten/leveranciers) waarbij ervaring in de schoenen- /textielbranche een must is;
• Je hebt sterke organisatorische vaardigheden, kunt zelfstandig werken en prioriteiten stellen;
• Je beheerst het MS Office pakket en hebt eerder gewerkt met een PIM/ERP systeem, kennis van Adobe Photoshop is een pré;
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en Portugees en/of Duits zijn een pré;
• Je hebt een goed oog voor details, een proactieve en probleemoplossende instelling;
• Tot slot raak je niet snel in de stress bij drukte of bij veranderende prioriteiten.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke – de Ridder 06-33942508.