Organisatie

Onze opdrachtgever bestaat sinds lange tijd en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere marktspelers op het gebied van casual/sportieve kinder-, dames- en herenschoenen. De in eigen huis ontwikkelde collecties worden voor het merendeel in Europa verkocht maar vinden ook steeds meer hun weg daarbuiten. Men werkt nauw samen met meerdere zusterondernemingen.

Functie

Als designer ben je medeverantwoordelijk voor het opzetten van een creatieve commerciële collectie, waaronder de volgende werkzaamheden vallen:

  • Je signaleert en draagt de nieuwe ontwikkelingen uit door middel van het lezen van bladen, het bezoeken van winkels, steden en beurzen in het binnen- en buitenland;
  • Je ontwikkelt dessins, labels en werktekeningen en brengt de collectie samen met je team onder in het Verre Oosten.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde designopleiding op HBO niveau.
  • Je hebt affiniteit met mode en relevante ervaring met het ontwerpen van schoenen is een pré.
  • Je hebt een goede beheersing van Adobe Illustrator, Photoshop en InDesign.
  • Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.
  • Je hebt een goed gevoel voor detail en materiaal en een hoge mate van nauwkeurigheid.
  • Je hebt een flexibele werkhouding en stressbestendigheid.
  • Je hebt geen problemen met reizen voor je werk mocht die mogelijkheid zich weer voordoen.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met

Suzanne Musters 06-21153603

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Suzanne Musters 06-21153603.