Ervaren werving- en selectiebureau

Ervaren werving- en selectiebureau

in de Fashion en Lifestylebranche
Passie voor HR en Recruitment

Passie voor HR en Recruitment

Meer dan 15 jaar ervaring in het HR vak en kennis van de markt
Werving- en selectieprocedure

Werving- en selectieprocedure

(kern) competenties en persoonlijkheid
Eerlijke en open communicatie

Eerlijke en open communicatie

Een prettige en langdurige relatie
Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk

actieve werkzoekende en latent zoekende professionals
Vacatures

Vacatures

Fashion- en Lifestyle Recruiter
Interim Recruitment, HR projecten

Interim Recruitment, HR projecten

Ondersteuning daar waar nodig
Professionaliteit

Professionaliteit

Wij weten wat er speelt

Over S-Recruitment

Ervaren werving- en selectiebureau in de Fashion en Lifestylebranche

S-Recruitment is in 2013 opgericht door Suzanne Musters. Zij bemiddelt tussen (interim) professionals en werkgevers in de Fashion- en Lifestylebranche.

S-Recruitment helpt bij het vinden van die ene kandidaat die echt het verschil kan maken of aan een uitdagende nieuwe baan binnen een dynamische en inspirerende branche.

Passie voor HR en Recruitment

Meer dan 15 jaar ervaring in het HR vak en kennis van de markt maakt Suzanne Musters een zeer betrouwbare partner voor zowel opdrachtgevers als kandidaten.

In haar functie van HR adviseur heeft Suzanne Musters een ware passie opgebouwd voor recruitment. Haar doel is het verlengstuk te zijn van een HR afdeling. Zo kan ze nog sneller schakelen en echt werk uit handen te kunnen nemen. Als recruiter is zij enthousiast en vasthoudend. Ze weet wat er speelt in de markt. Dit zorgt ervoor dat zij vacatures snel en kwalitatief goed kan invullen. Daarnaast onderscheidt ze zich door haar klantgerichtheid en het actief meedenken met haar opdrachtgevers en kandidaten.

Kritische werving- en selectieprocedure

S-Recruitment hanteert een kritische werving- en selectieprocedure. Tijdens deze procedure wordt gekeken naar (kern) competenties en uiteraard ook persoonlijkheid. Beide moeten matchen met de functie en de organisatie. Naast een uitgebreid interview kan S-Recruitment ook gebruik maken van diverse persoonlijkheids- en capaciteitstesten. Dit zorgt voor een betrouwbare en succesvolle invulling.

Professionaliteit en eerlijke en open communicatie

Een samenwerking met S-Recruitment staat voor professionaliteit en eerlijke en open communicatie. Dit zorgt voor een prettige en langdurige relatie. S-Recruitment weet wat er speelt binnen een organisatie en kan zo alle betrokken partijen op de juiste manier adviseren.

Uitgebreid netwerk

Als u kiest voor S-Recruitment dan profiteert u ook van een uitgebreid netwerk. In haar rol van HR bij diverse kleine en grote organisaties heeft Suzanne al een interessant netwerk kunnen opbouwen. Uiteraard is dit de afgelopen jaren alleen maar verder uitgebreid. De kracht is dat het netwerk niet alleen bestaat uit actieve werkzoekende, maar ook latent zoekende professionals.

 

Interim Recruitment en HR projecten

S-Recruitment is ook gespecialiseerd in recruitment opdrachten op interim basis. Mocht uw meerdere vacatures hebben of is uw recruiter of HR medewerker tijdelijk uit de running, dan biedt S-Recruitment u graag die ondersteuning die u nodig heeft.
 

suzanne
 
1473280764 linkedin circle     Suzanne Musters
                  Suzanne | 1972 | Getrouwd | 2 dochters | HR Generalist | Fashion- en Lifestyle Recruiter
 
"Als Fashion en Lifestyle Recruiter ben ik enthousiast, vasthoudend, direct en service verlenend. Dit zorgt er mede voor dat ik vacatures snel en kwalitatief goed kan invullen. Ik onderscheid mijzelf door mijn gepassioneerde werkwijze en creatieve oplossingen."